Следвайте Гласове в Украинският президент Зеленски казва в интервю пред Financial

...
Следвайте Гласове в Украинският президент Зеленски казва в интервю пред Financial
Коментари Харесай

Зеленски: Не си ли върнем всичко, не може да има край на войната

Следвайте " Гласове " в 
Украинският президент Зеленски споделя в изявление пред Financial Times, че Украйна счита да си върне всички завладени територии, в това число Крим. 

" Ние сме длъжни да се върнем всички земи, тъй като считам че бойното поле е пътят, където няма дипломация. Ако не можете да си върнете всички земи, войната е просто замразена. И е въпрос на време, когато тя ще се възобнови ", споделя Зеленски. Интервюто е взето в офиса му в Киев. 
FT отбелязва, че някой западни страни са разтревожени, че всеки опит на Украйна да си върне Крим, анексиран от Русия през 2014 година, ще докара до ескалация на спора, в това число може да накара Москва да употребява нуклеарно оръжие. 
" Разбирам, че всички са озадачени какво ще стане с Крим. Ако някой може да ни предложи метод за деокупация на Крим не по боен път, а съм напълно " за ". Но в случай че решението не допуска деокупация и Крим остане част от Руската федерация, няма смисъл да си губим времето. Това е в действителност единствено загуба на време ", споделя Зеленски. 

Той приканва западните сътрудници на Украйна да дават повече Противовъздушна отбрана за отбрана на сериозно значимата инфраструктура, както и дизелно гориво за спешните генератори и в допълнение газ, с цел да се компенсира дефицита на електрическа енергия. 
На 23 ноември Русия нанесе следващия масиран удар по енергийни обекти в Украйна, в следствие 80 % от страната остана без ток и вода. Според министъра на инфраструктурата Александър Кубраков нужни са няколко стотин милиона $ за възобновяване на енергосистемата. 

Източник: segabg.com
 
 
25 Ное 20221425 Ное 20221725 Ное 20228325 Ное 20227525 Ное 202248125 Ное 202287КоментариКаква е задачата?25 Ное 2022 8:54ч.
Брътвежите на Зеленски от едната страна, и показната отпадналост на съветската войска въпреки това, имат една и съща цел. Тази дирижирана оттатък океана война да се проточи оптимално дълго без изразен триумф нито за украинци, нито за руснаци. Това е американската победа! Желязна завеса сред Европейски Съюз и Русия, скапване на немската стопанска система, изнасяне на немския бизнес в Съединени американски щати. Елиминиране на един от трите огромни международни стопански съперника /САЩ, Китай, Европа/. От този разиграващ се пред очите ни сюжет има голям брой печеливши - преди всичко Съединени американски щати. Но също и китайците, които трансформират Русия в на ниска цена суровинен придатък. Печелят някои съветски олигарси /близките до Путин/, печели Путиновата власт. Губещи - несъмнено това са малоумните украинци. Те са потребните идиоти на Съединени американски щати. Губеща в дълготраен проект е и Русия. Тя не може да възвърне контрола си над цяла Украйна, тъй като окончателно е отблъснала популацията там, то е трайно враждебно. Русия е част от Европа, Европейски Съюз беше най-големият пазар на съветските първични материали, а европейските вложения в съветската стопанска система бяха десетки и стотици милиарди... Големият губещ, несъмнено е Европа. С назначени от Съединени американски щати политици, бъдещето на Европейски Съюз е никакво.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Анализът ти е верен25 Ное 2022 9:08ч.
едно към Гьотере както обичаше да споделя дядо ми. Всичко което се случва, може да се дефинира като " Игра на тронове ". Картата Украйна беше създадена и разиграна от ФАЩ, Англия, Германия и Франция за да бутнат Путин в Русия. Е, не стана. Не стана и руснаците да влязат в Украйна по кротичък път. Здраво подцениха нацистката идеология която е отгледана там. И всичко това потегля от Западна Украйна. Колкот до губещите.. Основният губещ е Европа. Очиизваждащо е, че основната гинеколожка на Европейски Съюз е главната американска марионетка в Брюксел. очиизваждащо е, че в съвсем всички европесйки страни са конфигурирани американски държавни управления, обслужващи единвено Вашингтон само че не и ползите на жителите си. Очиизвждаща е и бясната лъжлива агитация, която вилнее в Европа, крепко раздухвана от Лондон и Вашингтон. Полска компания ми разкава смехории по какъв начин щели да отворят следващата година офис в Киев, щото видиш ли, откакто свършила войната Европейски Съюз и ФАЩ щели да налеят доста пари за възобновяване на ѝ. Недоумяващо е това късоглество и религия в такива приказки. Украйна от ден на ден наподобява на боен полигон и нямам доверие въобще да остане нещо крепко там. В момента, в който стъпи НАТОвска армия там публично, всичко ще се промени към цялостна грубост.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rusnak25 Ное 2022 9:48ч.
Руснаците в никакъв случай не са поставяли за цел завладяването на Украина и издържането и! Мощта на Руската войска е тъкмо толкоз, коркото е нужна на момента.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 4oko25 Ное 2022 10:04ч.
Нещо си се объркал. На Русия не и би трябвало популацията, а територията. Хохлите от другата страна на Днепър може и да ги няма.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати skepsis25 Ное 2022 10:51ч.
Никой не знае каква е мощта на съветската войска, тъй като това в Украина е една псевдовойна, комедия, дирижирана от Путин, по американски сюжет. Руската войска е с съзнателно завързани ръце. Руските ракетни войски вместо да удтрят по " скопления " -та на ВСУ и наемниците, се занимават с обстрел на електростанции, от което тероризират единствено и само цивилните! Крайно време е да се схване. ВСУ не страда даже на 1 % от ударите по електроцентралите! Армията е самостоятелна, с генератори, със сателитна връзка обезпечена от Съединени американски щати! Тъмнината и студа за украинците единствено ги озлобява в допълнение и основава идеална среда за " безкрайна война "! Това целят американците. Това извършва и Путин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Копейкин25 Ное 2022 11:18ч.
Беше отчасти в Европа, на след войната е към този момент в Азия зад нова Желязна завеса.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Копейкин25 Ное 2022 11:19ч.
Колкото да се окопае в Крим и е мощта.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати smb25 Ное 2022 9:06ч.
Не му губете времето на индивида, просто му дайте дизел, газ, бензин, танкове, самолети, кораби, Противовъздушна отбрана, минохвъргачки, дронове, противотанкови ракети, галактическо разузнаване... Не е кой знае какво.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати а до момента да не би25 Ное 2022 9:09ч.
да не му даваха... Къде изчезна цялото това въоръжение и пари?! Не ми отговоаряй. Задавам риторичен въпрос. Качествената кока и тя коства пари.,
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вуйчето25 Ное 2022 10:01ч.
Зеленски отново е спал в барокамера.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Cicero25 Ное 2022 10:03ч.
Прислужникът се прави на стопанин на обстановката. Той ще " води война " до момента в който западните му спонсори не решат да врътнат кранчето на унищожената от клоуна Украйна и в случай че руснаците не решат да я довършат преди този момент, а те по разбираеми аргументи имат много съмнения да го създадат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Георги Ат.25 Ное 2022 10:07ч.
Зеленски може си приказва каквото желае, тъй като от него нищо не зависи. Когато шефовете му решат, че е време за договаряния и мир, някоя " съветска " реката ще му падне на главата и идващия подред ще договаря за мир...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Реалист25 Ное 2022 10:12ч.
ХА - ХА!!!!!!!!!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone25 Ное 2022 10:14ч.
Ся. Лесно може да се репликира Зеленски, само че ще пропусна. Защото от известно време тук се пишат неадекватности от вида "...и показната отпадналост на съветската войска въпреки това, имат една и съща цел. Тази дирижирана оттатък океана война... " 1. Какво значи показна отпадналост на " съветската войска "? Използвалият този израз - първият, най-горе, има ли свястно обяснение на този израз? Ако се реши да го изясни, дано да вземе поради, условия от вида, бройка на двете армии, разноски, въоръжението, доставки и така нататък
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone25 Ное 2022 10:22ч.
Второ. Изключително подло подстрекателство е, че Русия И Америка играят в един тим. Интересно, има ли други в същия тим и против кого. Това некъв дълготраен съюз ли е, загадка договорка сред Жужо и Дедо ли е, къде е други Си в цялата дунанма? Трето. Първото и второто изречение на коментар №1 постулират една огромна нелепост: От една страна, Зеленски и " показната отпадналост " имали една и съща цел, а от друга и Зеленски, и Русия да изгубят, че да спечелила Америка
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone25 Ное 2022 10:27ч.
И да успокоя създателя на ком. №1 - Русия води война освен на бойното поле. Без да е желала, тя влезе в многовекторна война - икономическа, финансова, осведомителна и квито други се сетим, чието обединяване с другата война, има измерения на цивилизационна война. Засега се оправя доста добре - нейните врагове затъват, а тя и приятелите ѝ - не.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това не е никакво " подло подстрекателство ", а самата действителност!25 Ное 2022 10:57ч.
Общата игра на Путин и Съединени американски щати бие в челото. Предателското занемаряване на Киевския плацдарм, Суми, Изюм, Лиман, Балаклея... и без един изстрел на Херсон (!! регионален център на Руски район, съгласно указа на Путин ) не оставя и грам подозрение. Да си на страната на Русия е едно, аз съм за руснаците заради хиляди аргументи... Но да си затваряш очите за уйдурмите на Кремъл си е чиста проба индоктринираност.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати В Кремъл през днешния ден ръководи групов Керенски 2.0, още е в ход февруарската революция25 Ное 2022 11:06ч.
Колективният Путин прави каквото може с белогвардейските си разбирания, а то не е доста. Наред е Аврора 2.0.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати минаващ25 Ное 2022 10:17ч.
Няма ли най-сетне да се сопре тази непрекъсната украинска фекална агитация, която ни залива към този момент съвсем година? Който желае да води война с Русия - прав му път, има задграничен легион в Украина, неприятното е че разузнаването приказва единствено за трима наши откачали, а троловете за Украина в Българските мас-медии са няколко стотин... И работят не против Русия, ами против БЪЛГАРИЯ!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Смерш25 Ное 2022 10:23ч.
Вече и на най-големия дебил му стана ясно, че Зеленски е там с цел да поддържа войната. И по какъв начин все евреи се падат бе мама му остаряла. Докладът на корпорация Ранд от 2019 за Русия (сценарият за сегашната война) отново половината имена еврейски. СлучаЕност?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Червенски25 Ное 2022 10:30ч.
Тоя пич е изгубил разсъдъка си. Тежкó на тези, които му имат вяра.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати специалист25 Ное 2022 10:48ч.
Третата международна война е в ход. Засега най-хубавото нещо за България е, че няма сериозна маса зомбирани говеда, както има в украина. Но на запад има много зомбирани говеда, които дърпат конците на ръководещите в България и нека да им пернат шалтера. Хубавото от цялата работа е, че зомбираните са следени от шефовете си и когато и да е могат да бъдат изключени. Друго е забавно - терена на украина не е Армагедон, а единствено опитно поле за експериментиране на съперника.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Нещо като Испания 193625 Ное 2022 11:08ч.
Доста хора правеха аналогии сред Сирия и гражданскана война в Испания, само че Сирия по-скоро беше нещо като Халхин Гол.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Zion - великият манипулатор - окото на Луцифер25 Ное 2022 10:52ч.
Окото на Луцифер ви гледа от всяка еднодоларова банкнота. Църквата на Луцифер е в Бостън - в първата столица на Съединени американски щати. Черният папа - Аберт Пайк - юдео-масон от 33-а степен еоснователят на църквата на Луцифер. Милиони са осъзнатите сатанисти в Съединени американски щати. Масоните на Луцифер - Пайк и Мацини основават българския масон-русофоб Съби Стойков Попович, преоблякъл се като Георги Сава Раковски. Както е известно, сатанистите, масоните имат за цел да бъдат прислужници на " определения народ ", който действително не съществува от момента, в който съобщи Бог и стана отричане на Бог. Наказанието беше да остане без страна от 70 година до 1948 година Съединени американски щати, Съюз на съветските социалистически републики и Организация на обединените нации сътвориха и признаха Израел, в границите от 1948 година, в Палестина - земите на Ханаан. Но сатанистите, за признателност, овладяха Съединени американски щати и Съюз на съветските социалистически републики, като унищожиха последния. Целта е да основат нужното изискване за пришествието на техния избавител (машиях) - този, който ще им даде " обещаната " им власт над целия свят и ще съсипе и пороби християните и всички останали двукраки животни по света. Защото единствено " определеният народ " (който престана да съществува, откакто съобщи същинския месия/спасител и Божий Син Иисус Христос на позорна римска гибел на кръста) има право да се любува на земните богатства, като едни 600 000 определени сатанисти ще имат по 2800 плебеи, а крале и министър-председатели на гоите (животните) ще се надпреварват да им целуват пантофите (така разсъждава някакъв равин на някакви хасиди). И тъй като, сатанистите не могат да построят Третия храм (уж за Бог, а в действителност като изискване за пришествието на Антихриста - делегат на дявола (на падналите ангели Молокх и Луцифер) върху римската крепоств Ерусалим, на която се молят, като я одобряват за " стена на рева " - сякаш излишък от Втория храм на Бог, срутен до основи от Рим, - Цион е взел решение за изграждане на юдео-талмудистка и сатанинска страна върху територията на Украйна. Тази сатанинска страна ще бъде наречена " Небесен Ерусалим ", като насмешка със Свети Апостол Йоан, който приказва за Ерусалим на небето в своето знамение " Откровение " (Апокалипсис), с цел да се сбъдне фанатичната и сатанинска полуда - изграждане на Третия храм в Ерусалим - изискване за пришествието на Антихриста. Защо сатанистите не могат да построят Третия храм на мястото на " стената на рева "? - Защото в двора на римската цитадела, част от която е " стената на рева " е издигната мюсюлманската реликва - джамията Ал Акса. Тоест, Цион го е боязън да унищожи джамията Ал Акса и му е по-лесно да унищожи Украйна и Русия, с цел да построи сатанинската си страна " Небесен Ерусалим " и Третия храм в него, с цел да разгласи своето международно владичество и да пороби народите по света, в това число и самите американци в Съединени американски щати и Канада. Сатанинската страна " Небесен Ерусалим " е планувана в украинските области с центрове: Днепропетровск - основен юдео-талмудистки център, където да бъде издигнат храмът на дявола (Третият храм); Одеса - втори по значимост демонски център; Николаев, Херсон, Запорожие + Крим!!!! За информации - Интернет и целият действителен заобикалящ ви свят... Зеленски е един от основните реализатори по обезлюдяването на Украйна и основаването на условия за плануваната юдео-хазарска, талмудо-кабалистка и сатанинска нацистка страна, с основен манипулатор Zion, окото на Луцифер.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван25 Ное 2022 10:57ч.
Вече е явна сделката. Съединени американски щати са в тежка иономичеса рецесия и без непозната помощ не могат да се стабилизират. Влагат милиарди във войната, само че ще привлекат трилиони от Европа- главен принцип на капитализма е, че капиталите отиват там където има по-голяма облага. Русия също влага нещо, само че всичко, което продава към този момент го продава в пъти по-скъпо. Спира да е суровинен придатък на непознати стопански системи и стартира да възвръща производството от времето на Съюз на съветските социалистически републики. Сметката ще се заплати от " потребните идиоти " от Европейски Съюз. Тъжното е, че някои разбирайки или неразбирайки какво става, дори се радват на тази купа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Европейски Съюз беше отглеждан като зимнина за зимата25 Ное 2022 11:12ч.
Е, зимата пристигна. Наред е ножа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати fiba25 Ное 2022 11:09ч.
Особеност на украинския изборен закон. Ако беше парламентарна народна власт, до момента да е навън, като наш Кирчо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Копейкин25 Ное 2022 11:17ч.
91 % от украинците желаят същото, а 97 % ненавиждат руснаците с помощта на други Ви Путин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Читател25 Ное 2022 11:17ч.
Значи въпреки всичко до последния украинец? Зеленски, не бягай. Едни хора от Донецк желаят да приказват с теб. Скоро.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri25 Ное 2022 11:28ч.
Омръзна ми всеки ден да ме уведомяват за това, което е споделил във вечерните часове Слугата. Той прави това, което се изисква от него и евентуално чака " огромната премия ", за добре свършената от него работа. Това, е очевидно ролята на живота му-т.н. ''коронна ", а от време на време тази корона се оказва, че е направена от евтини материали, боядисани с варак- реплика, менте...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани24 Ное 202219819 Ное 202275418 Ное 2022225624 Sep 20222951
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР